با ما همراه باشید

نشست خبری الیور استون صبح چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد. او درباره‌ی موضوعاتی چون فیلم‌سازی در خاورمیانه، جنگ عراق علیه ایران، فیلم جنجالی «اسکندر»، محدودیت هایش در ساخت فیلم «دبلیو» و «اسنودن» و… صحبت کرد.

به گزارش ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نخستین نشست «گذر اجتماعات» در هفتمین روز از سی‌و‌ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به الیور استون کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده آمریکایی اختصاص داشت.

در این نشست خبری الیور استون، امیر اسفندیاری معاون بین‌الملل سی‌و‌ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر نیز روی صحنه‌ی سالن شماره یک سینما فلسطین آمد.

الیور استون درباره حضورش در ایران گفت: «در ابتدا باید به خاطر کار فوق العاده ای که انجام دادید تشکر کنم و خیلی لطف داشتید که من را دعوت کردید. چیزی که با اطمینان می توانم آن را در اولین تجربه‌ام از سفر به ایران بگویم این است که شما ایرانی‌ها گرم‌ترین میزبان‌ها برای من بودید و چه در جلسات، چه در خیابان و چه در جمع مردم لبخند گرم شما را می‌دیدم. لبخند و پذیرایی گرم شما برای من یک مشوق محسوب می‌شود و اهمیت سینما و فیلم‌سازی را برای من یادآوری می‌کند.»

در ادامه‌ی نشست خبری الیور استون ، به پرسش رسانه‌ها از این کارگردان آمریکایی اختصاص یافت. این فیلم‌ساز مطرح آمریکایی که مهمان ویژه سی‌و‌ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر است به سوالاتی درباره فیلم‌سازی درباره چهره‌های سیاسی ایران، حضور جعفر پناهی در جشنواره فیلم کن، فیلم‌سازی درباره بحران‌ها و جنگ‌ها در خاورمیانه و… پاسخ داد.

مستندسازی روح من را تازه می کند

استون در پاسخ به این‌که آیا علاقه دارد درباره شخصیت‌های سیاسی و غیرسیاسی ایران نیز برنامه‌ای دارد یا نه، عنوان کرد: «من خودم را یک روزنامه‌نگار نمی‌دانم بلکه یک دراماتیست هستم و وقتی از دراماتیست بودن خسته می‌شوم سراغ مستندسازی می‌روم زیرا روح من را تازه و با آدم‌ها و رهبران واقعی درگیر می‌کند. هم‌چنین با شخصیت‌هایی نظیر کاسترو، چاوز، پوتین، نتانیاهو و یاسر عرفات کار کرده‌ام و این مستندها باعث می‌شود به دنیای واقعی برگردم و زندگی را به طور ملموس حس کنم.»

هرگز قصد نداشتم با احمدی نژاد مصاحبه کنم

کارگردان فیلم «نیکسون» افزود: «در حال حاضر برنامه خاصی برای فیلم‌سازی درباره یک رهبر سیاسی ایرانی ندارم.»

او همچنین تاکید کرد: «مدتی پیش قصه‌ای جعلی مطرح شد که من درخواست کرده بودم با محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری سابق ایران مصاحبه کنم که این موضوع را انکار می‌کنم و می‌گویم هرگز چنین تصمیمی نداشته‌ام. طبیعی است وقتی کسی در صدر اخبار قرار می‌گیرد چنین مطالبی درباره‌اش منتشر شود، اما من آنقدرها هم آدم جاه‌طلبی نیستم.»

استون در نهایت گفت: «اگر بخواهم پاسخی مشخص به پرسش شما بدهم باید بگویم اگر فرصتی دست دهد و انرژی‌اش را داشته باشم، شاید روزی درباره یک سیاست‌مدار ایرانی فیلم بسازم.»

در دنیایی بسیار سیاسی زندگی می کنیم

 

استون در پاسخ به دبورا یانگ منتقد هالیوود ریپورتر درباره وضعیت جعفر پناهی سینماگر ایرانی و حضورش در جشنواره فیلم کن عنوان کرد: «او را چندان نمی‌شناسم. به نظرم برای فیلم‌ساز مهم است که بتواند فیلم بسازد، گاهی ممکن است بتواند در عرصه‌ای حضور یابد یا نه. من درباره جزییات سیاسی ماجرا اطلاعی ندارم.»

توضیح درباره سینمای ایران

در ادامه‌ی نشست خبری الیور استون ، او در پاسخ به این پرسش که دو روز گذشته اظهار کرده‌ بود بعضی از فیلم‌های ایرانی و هندی خسته کننده‌اند و مشخصن کدام اثر را در این اظهار نظر مدنظر داشته است، گفت: «یادم نمی‌آید به طور خاص به فیلم‌های ایرانی و هندی اشاره کرده باشم و از مسئولان جشنواره خواستم تا موضوع را برای خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها روشن کنند. من به طور کلی در آن جلسه می‌گفتم که روند قصه فیلم‌ها در جشنواره‌ها خسته کننده است و اکثر فیلم‌ها حالت خسته‌کننده و یکنواخت دارند. ضمن این‌که من در جمع دانشجویان صحبت می‌کردم و توصیه‌ای صادقانه به آن‌ها داشتم که تا می‌توانند از کشمکش در فیلم‌هاشان استفاده کنند.»

استون ادامه داد: «بیلی وایلدر به فیلم «نیکسون» من انتقاد داشت که چرا انقدر طولانی است در حالی که من معتقدم «نیکسون» به اندازه کافی هیجان دارد. این نظرات کاملن شخصی و طبیعی است.»

 

بیش‌تر ببینید:

گفت‌وگوی اختصاصی آرت‌تاکس با دبورا یانگ | لینک تماشا

گفت‌وگوی اختصاصی آ‌رت‌تاکس با الیویه مگاتون | لینک تماشا

گفت‌وگوی اختصاصی آرت‌تاکس با فرانکو نرو | لینک تماشا

 

برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب سردبیر

اندازه‌های خودم را می‌دانم | گفت‌وگوی خسرو نقیبی با سیروان خسروی درباره‌ی بازیگری

سیروان خسروی

در این گفت‌وگوی مفصل چهل‌دقیقه‌ای، سیروان خسروی که با ایفای نقش نخست سریال #حرفه_ای (بیرون از فضای موسیقی که در آن ستاره است) در کانون توجه سینمایی‌ها نیز قرار گرفته، رودرروی خسرو نقیبی سردبیر آرت‌تاکس نشسته و برای اولین‌بار در یک گفت‌وگوی سینمایی، به تمام سؤال‌ها، ابهامات و انتقادات درباره‌ی این سمت کارنامه‌ی حرفه‌ای‌اش پاسخ داده است.

سیروان در این گفت‌وگو می‌گوید خودش را در ورود به سینما نابازیگر می‌دانسته، جای کسی را تنگ نکرده و قرار هم نیست به صورت تمام‌وقت بازیگری را ادامه دهد؛ چرا که هنوز در عرصه‌ی موسیقی بلندپروازی‌هایی دارد و مهم‌ترین دغدغه‌اش آن‌جاست. در این گفت‌وگو می‌توانید سمت دیگر چهره‌ی این آرتیست را ببینید؛ سطح دانسته‌هاش از سینمای ایران و جهان، تلاشی که برای رسیدن به یک نقش کرده و البته پیشینه و آینده‌اش با سینما و نسبت به آن.

این گفت‌وگو محصول اختصاصی آرت‌تاکس است و بازگشت ما به تولیدات تصویری پس از دو سال رخوت حاصل از همه‌گیری کرونا.

 

از مجموعه تحلیل‌گران عصر ارتباطات بیش‌تر ببینید:

کیدتاکس Kidtalks.ir | کیدتاکس رسانه تصویری کودکان و نوجوانان

تک‌تاکس Techtalks.ir | اولین رسانه تصویری فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران

ادامه مطلب

آنونس

تریلر فیلم قهرمان | از تازه‌ترین فیلم اصغر فرهادی بیش‌تر ببینید

تریلر فیلم قهرمان

نسخه‌ی ایرانی تریلر فیلم قهرمان ساخته‌ی مسعود رفیع‌زاده که در آن جزئیات بیش‌تری از داستان و تصاویر تازه‌تری از فیلم را می‌توانید تماشا کنید

تریلر فیلم قهرمان به کارگردانی اصغر فرهادی
اکران در سینماهای سراسر ایران

ساخت آنونس: مسعود رفیع‌زاده

#قهرمان

ادامه مطلب

آنونس

انتشار اولین تیزر از پشت‌صحنه‌ی«خائن‌کشی» همزمان با زادروز هشتاد سالگی مسعود کیمیایی

پشت‌صحنه‌ی خائن‌کشی

انتشار اولین تیزر از پشت‌صحنه‌ی«خائن‌کشی» همزمان با زادروز هشتاد سالگی مسعود کیمیایی

اولین تیزر از پشت‌صحنه‌ی سی‌امین فیلم مسعود کیمیایی«خائن‌کشی» به تهیه‌کنندگی علی اوجی همزمان با زادروز هشتاد سالگی مسعود کیمیایی

«خائن‌کشی» سی‌امین فیلم مسعود کیمیایی به تهیه‌کنندگی علی اوجی همزمان با زادروز این هنرمند منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی فیلم، داستان آخرین فیلم مسعود کیمیایی رفاقت و گذری به ماجرای ملی شدن صنعت نفت دارد که سکانس‌های مربوط به این رخداد تاریخی در روز ۲۹ اسفندماه همزمان با روز ملی شدن صنعت نفت فیلمبرداری و به پایان رسید

امیر آقایی، پولاد کیمیایی، پانته‌آ بهرام، سارا بهرامی، اندیشه فولادوند، حمیدرضا آذرنگ، سام درخشانی، نرگس محمدی، رضا یزدانی، الهام حمیدی، نسیم ادبی، فریبا نادری، شکیب شجره، پردیس پورعابدینی با حضور فرهاد آئیش، سعید پیردوست، امیررضا دلاوری، ایوب آقاخانی، سام نوری، امیرکاوه آهنین‌جان ، ایلیا کیوان، امیرحسین نوروزبیگی و کیانوش گرامی و هنرمندی مهران مدیری بازیگرانی هستند که در آخرین ساخته مسعود کیمیایی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

 

نخستین تصویر از مهران مدیری در فیلمِ مسعود کیمیایی

ساخت تیزر شهیار کبیری

از مجموعه تحلیل‌گران عصر ارتباطات بیش‌تر ببینید:

آرت‌تاکس را در توئیتر، تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید

کیدتاکس Kidtalks.ir | کیدتاکس رسانه تصویری کودکان و نوجوانان

تک‌تاکس Techtalks.ir | اولین رسانه تصویری فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران

ادامه مطلب

محبوب‌ترین‌ها