ترجمهی فارسی اختصاصی از آرتتاکس: آری استر و لارس کنودسن (سازندگان «موروثی» و «میدسامر») در همکاری با کمپانی CJ Entertainment (استودیوی سازندهی فیلم «انگل)، فیلم کرهای «سیارهی سبز را نجات دهید!» را بازسازی خواهند کرد.
همکاری آری استر با تیم سازندهی «انگل»
استودیوی سازندهی فیلم «انگل»، CJ Entertainment، که برندهی جایزهی اسکار شد، بازسازی انگلیسی «سیارهی سبز را نجات دهید!» اثر کالت کرهای را بر عهده خواهد داشت. این استودیو با آری استر و لارس کنودسن، مغزهای متفکر پشت «میدسامر» و «موروثی»، همکاری خواهد کرد.
در کنار مطالعهی خبر همکاری آری استر با تیم سازندهی «انگل» ببینید:
جون هوان جانگ سرنوشت نژاد بشر را در دستان بیون گو، زنبورداری بداخلاق، متوهم و غیرعادی میبیند. بیون گو با کمک دوستدختر بندبازش سونی، مان سیک را که تاجری قدرتمند و موفق است میدزدند. بیون گو فکر میکند که مان سیک یکی از بیگانههای سیارهی آندرومداست که بین ما زندگی میکنند و میخواهند در عرض چند روز زمین را نابود کنند. بیون گوی معتاد به آمفتامین خود را آخرین امید این سیاره میداند و با لذت مان سیک را شکنجه میکند تا او متقاعد شود تا با «شاهزاده» ارتباط برقرار کند و جلوی این آخرالزمان را بگیرد.
هنوز چیزی دربارهی زمان اکران فیلم گفته نشده اما نامهای بزرگی که پشت این فیلم ردیف شدهاند دلیل خوبی برای هیجانزده شدن است.
گورکن ایرانی در شانگهای | درمیان استعدادهای جدید آسیایی
آرتتاکس – گروه سینمای ایران: خبر حضور فیلم گورکن به کارگردانی کاظم ملایی در جشنوارهی بینالمللی فیلم شانگهای چین.
گورکن ایرانی در شانگهای | درمیان استعدادهای جدید آسیایی
«گورکن» به کارگردانی کاظم ملایی که پیشتر از او فیلم کوپال را دیده بودیم، در اولین حضور بینالمللی خود در بیستوسومین جشنوارهی بینالمللی فیلم شانگهای چین به نمایش درمیآید.
جشنوارهی شانگهای یکی از جشنوارههای الف دنیا است که تاکنون سینماگران برجستهای همچون امیر کوستوریتسا، لوک بسون، الیور استون، دنی بویل، وونگ کار وای و نوری بیلگهجیلان ریاست هیات داوران آن را برعهده داشتهاند. «گورکن» در اولین نمایش جهانی خود به عنوان نمایندهی سینمای ایران در بخش استعدادهای جدید آسیایی این رویداد معتبر سینمایی به نمایش درمیآید. پیشتر قرار بود که این جشنواره در تاریخ ۱۳ تا ۲۲ ژویٔن برگزار شود که مسیٔولان جشنواره مجبور شدند به دلیل اقدامات احتیاطی مقابله با ویروس کرونا زمان برگزاری آن را به تاریخ ۱۸ تا ۲۷ جولای (۲۸ تیر تا ۶ مرداد) موکول کنند.
در گورکن بازیگرانی چون ویشکا آسایش، حسن معجونی، مهراوه شریفینیا، بهنوش بختیاری، مهدی حسینینیا، رضا بهبودی و گوهر خیراندیش بازی میکنند و تهیهکنندگی فیلم را سینا سعیدیان عهدهدار بوده است. «گورکن» یک تریلر اجتماعی و در ادامهی مسیر فیلمسازی ملایی ساخته شده است.
تغییر نام فرودگاه جان وین برای مصاحبهای نژادپرستانه | John Wayne’s plight
آرتتاکس – گروه سینمای جهان: مصاحبهی جنجالی جان وین باعث شد تا جبههی دموکراتیک اورنج کانتی در جلسهای اضطراری او را نژادپرست معرفی کند.
جان وین در مخمصه | تغییر نام فرودگاه جان وین برای مصاحبهای نژادپرستانه
جبههی دموکراتیک اورنج کانتی جلسهای اضطراری مبنی بر تغییر نام فرودگاه جان وین برگزار کرد. این قانون، جان وین را فردی نژادپرست معرفی میکند.
این موضوع مبنی بر مصاحبهی این بازیگر در اوایل دههی هفتاد بوده که طی آن، وین گفته: «هیچ احساس شرمی نسبت به اتفاقاتی که ۵ یا ۱۰ نسل قبل رخ دادند ندارم (ارجاع به مسائل نژآدی در میانهی قرن بیستم در آمریکا). این مردم برده بودند. باور دارم سفیدها برترند تا زمانی که به سیاهپوستان آموزش وظیفهشناسی داده شود. باور دارم برعهده گذاشتن ریاست و قضاوت به مردم غیروظیفهشناس، اشتباه است.»
پیش از این، چندین بار برای تغییر نام این فرودگاه اقدام شده ولی این بار با توجه به موج جنبش حمایت از سیاهپوستان، این کار قطعی است.
The Democratic Party of Orange County passed an emergency resolution change the name of John Wayne Airport calling him a white supremacist anti-Indigenous person. The comments in question come from a 1971 interview ” feel guilty about the fact that five or 10 generations ago, these people were slaves. I believe in white supremacy until the blacks are educated to a point of responsibility,” Wayne had said. “I don’t believe in giving authority and positions of leadership and judgment to irresponsible people.” Although there have been previous attempts to remove Wayne’s likeness from the airport, the resolution contends that the current “national movement to remove white supremacist symbols and names” could be a catalyst for doing so.
عکسهای مجید طالبی از فیلم «درخت گردو» به روایت پیمان معادی
آرتتاکس – گروه سینمای ایران: متن یادداشت پیمان معادی به مناسبت برگزاری آیین افتتاحیه مجموعه عکسهای فیلم سینمایی درخت گردو.
عکسهای مجید طالبی از فیلم «درخت گردو» به روایت پیمان معادی
مجموعهای از عکسهای فیلم «درخت گردو» اثر مجید طالبی به نمایش گذاشته میشود.
آیین افتتاحیه مجموعه عکسهای فیلم سینمایی درخت گردو ساختهی محمدحسین مهدویان، مقارن با سالروز بمباران سردشت، یکشنبه هشتم تیرماه از ساعت ۱۷ الی ۲۰ در تالار زمستان خانه هنرمندان، با حضور عوامل فیلم و هنرمندان سینما برگزار میشود.
طراح پوستر این رویداد محمدحسین هوشمندی است و نمایشگاه به همت فیلم مارکت برگزار میشود.
متن یادداشتی را که پیمان معادی بازیگر این فیلم به مناسبت برگزاری این رویداد هنری نوشته است در ادامه میخوانید:
«عکاسی سینمایی به عنوان اثری مستقل، سخت، پیچیده و چند لایه است.
اگر عکس روایتی باشد بر آنچه اتفاق افتاده، سینمای داستانی؛ بخصوص گونه مستندگرای تاریخی، روایتی است بر آنچه میتوانسته اتفاق بیافتد. از این منظر این عکسها به ما یادآوری میکنند که ما آنجا نبودهایم. که این همهی ماجرا نبوده. که حتما چیزی جا مانده…
ثبت این لحظات ما را به واکنش وا میدارند که چگونه به یاد بیاوریم؛ که به یاد آوردن وظیفه آنهایی است که آنجا نبوده اند، آنهایى که ندیدهاند و آنهایى که حتى نشنیدهاند.
باشد که با دیدن این عکسها، لحظاتى چشمانمان را ببندیم، گوشمان را ببندیم و زبانمان را ببندیم؛ مگر خیال، ابعادِ تاریکیِ فاجعه را برایمان کمی روشن کند…»
در کنار مطالعهی یادداشت پیمان معادی از عکاسی فیلم «درخت گردو» ببینید: